direct op onze website

  
 

 

 

Activiteiten - Evenementen - Berichten

 


Koetshuis Cortewalle

WORD GIDS IN BEVEREN
De gidsenvereniging Beveren wenst voor de toekomst haar gidsenbestand aan te vullen met een aantal “cultuur-historische” gidsen.
meer......
 
K3 op Beveren Festivalt 
Zondag 27 augustus 2017 
Beveren Festivalt legt de kinderen dit jaar extra in de watten, want niemand minder dan K3 komt naar het Gravenplein! 
K3 hoeven we jullie allicht niet meer voor te stellen. De meisjes staan voor instant vreugde, vriendschap en vooral veel vrolijke vibes. Hebben jullie zin om samen met Hanne, Klaasje en Marthe uit jullie dak te gaan en luidkeels mee te zingen met hun hits? Mis dit swingende optreden dan zeker niet! 
Op zondag 27 augustus verwelkomen we iedereen, jong en oud, op ons terrein om mee te komen zingen en dansen met K3 en nog een andere act. De deuren openen om 15u.
Wie er graag bij wil zijn, wacht best niet te lang. 
De voorverkoopvan de tickets start op zaterdag 22 april via de website http://www.beverse-feesten.be/. 
We willen graag nog even op het volgende wijzen: 
- Zowel kinderen (ongeacht hun leeftijd) als volwassenen dienen een geldig toegangsbewijs voor te leggen. 
- Kinderen jonger dan 14 jaar dienen vergezeld te zijn van minimaal één volwassen begeleider (maximaal 4 kinderen per volwassen begeleider). 

Tickets in voorverkoop kosten slechts 9 euro.Meer info over de andere act volgt naarmate de zomer nadert. 
K3 staat alvast te popelen om samen met jullie BeverenFestivalt af te sluiten, jullie ook? 
 

Beste muziekliefhebber

Kenners noemen de stem van Günther Neefs doorleefd. Zij hebben gelijk, want van kindsbeen af is hij begeesterd door temperamentvolle ritmes en muziekstijlen. Günther begint zijn carriÚre in 1985 als percussionist bij een bigband. Omringd door blazers en ritmesecties voelt hij zich als een vis in het water en het duurt niet lang voor zijn kenmerkende stem hem achter de microfoon doet belanden.

Ondertussen staan er al 13 full cd's op zijn palmares, waarvan een aantal met goud en platina werden onderscheiden. Zowel in het Nederlands als in het Engels laat Günther van zich horen. Hij kiest steevast voor songs met een ziel, die schreeuwen om een staaltje van zijn sterke livereputatie.
Als veelzijdig entertainer staat Günther Neefs garant voor een succesvol optreden, waarbij de warmste stem van Vlaanderen steeds weer het publiek inpakt met zijn stijlvolle persoonlijkheid.

In 2015 werd Günther 50 en stond hij 25 jaar op de planken. Deze dubbele verjaardag was een mooi moment om terug te grijpen naar zijn eerste liefde: de swing. Reizend van dorpen naar steden, naar concert- en feestzalen, op bedrijfsfeesten en festivals, begeleid door zijn live band of omringd door een podium vol muzikanten, heeft hij zich de laatste 25 jaar telkens weer bewezen als een uniek entertainer.

Op zaterdag 7 oktober vervoegt Günther Neefs de Kieldrechtse harmonie, waarbij hij zijn programma 'Back To Swing' op u loslaat. Tussendoor krijgt u anekdotes, weetjes en interessante achtergrondinformatie van de enige echte Rat Pack-specialist Guy De Pré, bekend van Radio 2. Zet alvast uw deukhoed op of trek snel uw stiletto's aan, want het belooft er swingend aan toe te gaan!

Tickets voor het concert, waarop we u in OC Ermenrike te Kieldrecht hopen te mogen verwelkomen, kan u vanaf 1 juni bestellen op onze website, of via onze muzikanten en bestuursleden. Ze kosten 15 euro.

Hopelijk tot dan!

De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia