direct op onze website

  
 

 

 

Activiteiten - Evenementen - Berichten

 


Koetshuis Cortewalle

WORD GIDS IN BEVEREN
De gidsenvereniging Beveren wenst voor de toekomst haar gidsenbestand aan te vullen met een aantal “cultuur-historische” gidsen.
meer......
 
  Veerdienst Scheldewijding 6 augustus

Het zag er tot voor kort naar uit dat de Scheldewijding in Doel het dit jaar zonder de populaire oeververbinding Lillo-Doel zou moeten stellen. Enkele weken geleden vernamen de organisatoren namelijk dat de steiger in Doel was afgekeurd. Dat leek vreemd want volgens mensen die er iets van kennen was er met de steiger – op uitzondering van jaarlijkse onderhoudswerken – niets aan de hand. Uiteindelijk ging bevoegd minister Ben Weyts in op de vraag van de organisatoren van de Scheldewijding om de steiger grondig te laten inspecteren. Op basis daarvan heeft de minister gisteren, 25 juli, aan de organisatoren laten weten dat voor 2017 (en normaliter ook voor 2018) het veer kan uitvaren op de dag van de Scheldewijding.

We zijn de minister daarvoor uiteraard dankbaar. Omdat hij onze argumenten ernstig heeft genomen. En omwille van zijn begrip voor de betekenis die het veer heeft voor de inwoners van beide oevers op deze dag.

 

   
 
K3 op Beveren Festivalt 
Zondag 27 augustus 2017 
Beveren Festivalt legt de kinderen dit jaar extra in de watten, want niemand minder dan K3 komt naar het Gravenplein! 
K3 hoeven we jullie allicht niet meer voor te stellen. De meisjes staan voor instant vreugde, vriendschap en vooral veel vrolijke vibes. Hebben jullie zin om samen met Hanne, Klaasje en Marthe uit jullie dak te gaan en luidkeels mee te zingen met hun hits? Mis dit swingende optreden dan zeker niet! 
Op zondag 27 augustus verwelkomen we iedereen, jong en oud, op ons terrein om mee te komen zingen en dansen met K3 en nog een andere act. De deuren openen om 15u.
Wie er graag bij wil zijn, wacht best niet te lang. 
De voorverkoopvan de tickets start op zaterdag 22 april via de website http://www.beverse-feesten.be/. 
We willen graag nog even op het volgende wijzen: 
- Zowel kinderen (ongeacht hun leeftijd) als volwassenen dienen een geldig toegangsbewijs voor te leggen. 
- Kinderen jonger dan 14 jaar dienen vergezeld te zijn van minimaal één volwassen begeleider (maximaal 4 kinderen per volwassen begeleider). 

Tickets in voorverkoop kosten slechts 9 euro.Meer info over de andere act volgt naarmate de zomer nadert. 
K3 staat alvast te popelen om samen met jullie BeverenFestivalt af te sluiten, jullie ook? 
 

Beste muziekliefhebber

Kenners noemen de stem van Günther Neefs doorleefd. Zij hebben gelijk, want van kindsbeen af is hij begeesterd door temperamentvolle ritmes en muziekstijlen. Günther begint zijn carriÚre in 1985 als percussionist bij een bigband. Omringd door blazers en ritmesecties voelt hij zich als een vis in het water en het duurt niet lang voor zijn kenmerkende stem hem achter de microfoon doet belanden.

Ondertussen staan er al 13 full cd's op zijn palmares, waarvan een aantal met goud en platina werden onderscheiden. Zowel in het Nederlands als in het Engels laat Günther van zich horen. Hij kiest steevast voor songs met een ziel, die schreeuwen om een staaltje van zijn sterke livereputatie.
Als veelzijdig entertainer staat Günther Neefs garant voor een succesvol optreden, waarbij de warmste stem van Vlaanderen steeds weer het publiek inpakt met zijn stijlvolle persoonlijkheid.

In 2015 werd Günther 50 en stond hij 25 jaar op de planken. Deze dubbele verjaardag was een mooi moment om terug te grijpen naar zijn eerste liefde: de swing. Reizend van dorpen naar steden, naar concert- en feestzalen, op bedrijfsfeesten en festivals, begeleid door zijn live band of omringd door een podium vol muzikanten, heeft hij zich de laatste 25 jaar telkens weer bewezen als een uniek entertainer.

Op zaterdag 7 oktober vervoegt Günther Neefs de Kieldrechtse harmonie, waarbij hij zijn programma 'Back To Swing' op u loslaat. Tussendoor krijgt u anekdotes, weetjes en interessante achtergrondinformatie van de enige echte Rat Pack-specialist Guy De Pré, bekend van Radio 2. Zet alvast uw deukhoed op of trek snel uw stiletto's aan, want het belooft er swingend aan toe te gaan!

Tickets voor het concert, waarop we u in OC Ermenrike te Kieldrecht hopen te mogen verwelkomen, kan u vanaf 1 juni bestellen op onze website, of via onze muzikanten en bestuursleden. Ze kosten 15 euro.

Hopelijk tot dan!

De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia