direct op onze website

  
 

 

 

Activiteiten - Evenementen - Berichten

 


Koetshuis Cortewalle

WORD GIDS IN BEVEREN
De gidsenvereniging Beveren wenst voor de toekomst haar gidsenbestand aan te vullen met een aantal “cultuur-historische” gidsen.
meer......


In samenwerking met de Gemeentelijke Academie voor muziek, woord en dans van Beveren. 
Tekst en regie van Koen Meersschaert.

  De voorstellingen gaan door in de Centrumschool, Bosdamlaan 1, Beveren op vrijdag 16 februari om 19u en zaterdag en zondag 17, 18, 24 en 25 februari om 15u. Tickets kosten 7€.

Koen Meersschaert schreef dit stuk speciaal voor ons. Wij zijn bijzonder fier u te melden dat het voor de eerste maal vertoond wordt in Vlaanderen. Koen is bestuurslid bij K.E.T. Beveren.

Over het stuk:
Rik kampeert samen met zijn vader in een vreemd bos. Omdat hij 14 jaar wordt, geeft zijn vader hem opdrachten. Om die tot een goed einde te brengen, krijgt Rik hulp van vreemde en grappige figuren die in het bos rondlopen, en van Mira en haar blinde opa. Maar dan loopt het helemaal anders dan verwacht...

HAASDONK heeft een nieuwe prins Pietje I voor 2018.  

Op zaterdag 20 januari 2018 werd voor de 45e keer een prins carnaval verkozen te Haasdonk.

Om dit bekend te maken aan heel Haasdonk is er nu zaterdag een kroegentocht in haasdonk. Deze kroegentocht is onder begeleiding van de Kon. Fanfare St. Cecilia Haasdonk.

We starten om14.00 uur in de polyvalente zaal in het voormalige gemeente huis te Haasdonk,

Om 15.15 vertrekken we richting café de Roos , om 16.30 gaan we dan naar cafe Ons Huis daarna zakken we rond 18.00 uur af naar Café Den Brigand.

Foto hieronder vlnr Keizer Wim I, Prins Pietje I en Grootvorst Kurt I

Op vrijdag middag 9 februari start rond 13.15 uur vertrekt de kindercarnavalstoet te haasdonk. 
Op het einde van deze stoet worden dan de jeugdprins en jeugdprinses 2018 haasdonk verkozen.

Op vrijdag 16 maart start ons carnavalweekend/


5e Grootvorst- en keizersfeest op vrijdag 16 maart 2018 om 20,11 u

In navolging, en omwille van het succes van de vorige jaren wordt terug een grootvorst- en Keizersfeest georganiseerd in de feesttent op het Pastoor Verwilghenplein.

Grootvorst Kurt I is de grote bezieler en organisator van deze spetterende avond met weerom een avondvullend programma van sketches gebracht door de Nachtvlinders.

40e Carnavalstoet te Haasdonk op zondag 18 maart 2018 om 14.30.

  
Beste muziekliefhebber

Op zaterdag 3 maart is het weer tijd voor het lenteconcert van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Kieldrecht. Naar jaarlijkse gewoonte zal ook percussiegroep Con Brio een deel van het concert op zich nemen. Beide groepen bereiden zich voor om er een toffe, muzikale avond van te maken. Ze zorgen voor een volledig nieuw repertoire. De verwachtingen zijn hoog gespannen, zeker na het concert met Günther Neefs en "Con Brio in concert".

 

Kaarten kunnen online, via de website www.sintcecilia.be of bij muzikanten of bestuursleden besteld worden. De kaarten zijn niet genummerd en kosten 8 euro per stuk.

Wij bieden u ook een primeur aan: u kan een combiticket aankopen. Dit combiticket kost 30 euro en geeft recht op één toegangskaart voor het concert en één maaltijd in sfeer- en eetcafé Brisée op de avond van het concert (tussen 17u en 19u30). Deze maaltijd omvat een aperitief, soep, hoofdgerecht (keuze uit vlees of vis) en koffie of thee. Er zijn slechts 40 combitickets beschikbaar, aarzel dus niet indien u interesse heeft.

Wij zijn er van overtuigd dat het een heel geslaagde avond wordt en hopen u dan ook te mogen ontmoeten in Ermenrike op 3 maart om 20u.

Tot dan!

De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Kieldrecht